Modernere uitstraling trainingspakken


Afgelopen periode zijn we, in samenwerking met Muta, druk bezig geweest met het vernieuwen van de kledinglijn. Met name het trainingspak was toe aan een modernere uitstraling en een pasvorm die beter past bij deze tijd. Het nieuwe pak wordt gepresenteerd door vijf enthousiaste clubleden, die wij hierbij nogmaals willen bedanken voor hun inzet.

Wat het meeste opvalt is de wijziging in de kleurstelling, echter zijn alle clubkleuren hier weer in verwerkt. Het pak is hierdoor goed draagbaar voor zowel de junioren als senioren. Verder is de pasvorm iets strakker en meer getailleerd. Het trainingspak bestaat uit een trainingsjas en een lange trainingsbroek.

Binnenkort zijn de pakken te bestellen in de webshop. 

Als club hebben we besloten geen grote voorraden meer aan te schaffen, maar te bestellen op vraag. Houd hierbij rekening met een gemiddelde levertijd van ongeveer 6 weken.

Verder hebben we de merchandise uitgebreid met een aantal artikelen o.a. een hippe snapback (pet), Wykels Hallum bidon en er is een junior sporttas toegevoegd aan het assortiment. De snapback en bidon kun je evenals de wedstrijdkousen kopen in de kantine maar nu ook via de webshop.

Uit het oude assortiment zijn nog een aantal artikelen te verkrijgen, deze zijn te vinden in de outlet van de webshop. 

Overige vragen kun je stellen via webshop@wykelshallum.nl

Een sportieve groet,

Hilly Jongbloed en Thea de Vries

Kijk gerust eens rond in onze webwinkel!