Wethouder de Vries traint mee bij Walking Football (Old Stars) Hallum


3 juli 2023

Vrijdag 30 juni jl. bezocht wethouder Jouke Douwe de Vries van gemeente Noardeast-Fryslân de Old Stars-training in Hallum. Hij kwam niet kijken maar deed actief mee. Hij was dusdanig enthousiast dat hij meteen na afloop onderstaande foto's en een bericht op social media plaatste.

Lees hier het bericht van de wethouder wat hij spontaan via LinkedIn deelde.

Walking Football draagt voor 60-plussers bij aan het elkaar ontmoeten, sporten en dus bewegen. Via voetbal wekelijks werken aan fitheid dus. Spelers van de verenigingen Wykels Hallum, Stiens en DTD, aangevuld met een aantal Leeuwarders komen elke vrijdagochtend bij elkaar. Eerst koffie, daarna een korte warming-up gevolgd door voetbal. Na de douche weer koffie, thee of water en uiterlijk 12.00u afronding.

Heb je interesse in Walking Football? Zoek dan contact met Siebe Post, 06-53430996 of kom vrijdag a.s. naar de accommodatie Bruisend Hart (neem je sportschoenen mee).


Terug naar overzicht