Oud ijzer inzameling bij Wykels Hallum


31 januari 2023

Om de onderhoudsploeg van onze vereniging van wat extra financiële middelen te kunnen voorzien gaan we dit jaar bij Wykels Hallum starten met een verzamelpunt voor oud ijzer. Popke de Haan heeft contacten met een van onze sponsors hierover en coördineert het inzamelen van afgedankte ijzeren spullen.

Wie (klein) materiaal heeft liggen wat niet meer wordt gebruikt en grotendeels uit ijzer bestaat kan contact opnemen met Popke over het langsbrengen ervan bij de nieuwe kantine. Eén keer in de zoveel tijd zal dit ingezamelde materiaal dan worden opgehaald door het inzamelbedrijf.

Van de opbrengst kunnen Popke en zijn collega's dan weer nieuw gereedschap aanschaffen wat nodig is bij het onderhoud rondom de velden en in en buiten het kantine- en kleedkamergebouw.

Popke is bereikbaar via tel.nr. 06-2382 6967. 


Terug naar overzicht