Busje komt zo! Met z'n allen naar Workum om Wykels Hallum 1 aan te moedigen


6 juni 2022

Komende zaterdag om 15.00 uur speelt het eerste elftal de nacompetitiewedstrijd in en tegen Workum. Inmiddels is er al een bus gevuld met enthousiaste supporters die mee willen om de selectie daar aan te moedigen. Hoewel nog niet zeker, proberen we nu nog een grotere bus te vinden die meer mensen kan meenemen. Aanmelden kan dus nog steeds!

Contactpersoon voor de busreis is onze aanvoerder Erik Niemarkt. Wil je mee? Benader Erik dan even op: 06-31682440. Er is nu nog een reservelijst, maar als er genoeg animo is probeert hij nog een dubbeldekker te regelen (of een tweede bus). We hopen dat iederen mee wil komende zaterdag.

Vertrek is dan rond 12.00 uur / 12.15 uur. Rond 17 uur zijn we weer terug en kan iederen de feesttent weer in (of we nu winnen of verliezen).

Kosten van deze supportersreis zijn tussen de 10 en 15 Euro.


Terug naar overzicht