Obligatie-actie Bruisend Hart van start gegaan


18 mei 2021

Om de komende maanden nog extra geld te krijgen voor de financiering van de gezamenlijke nieuwbouw is deze week in Hallum en omgeving een obligatie-actie voor Bruisend Hart van start gegaan. We hopen dat veel mensen hieraan mee willen doen en het project een renteloze lening willen geven van 100 Euro of een veelvoud daarvan.

Door deze bijdrage word je supporter van dit prachtige mienskips-initiatief. En het mooiste is: je krijgt je bijdrage terug als je dat wilt! Omdat we niet alle kosten voor de kleed- en kantineaccommodatie gefinancierd krijgen van de gemeente of subsidie­fondsen moet er nog een bedrag bij om de begroting helemaal sluitend te krijgen. Maar met Hallum en wijde omgeving als draagvlak voor deze upgrade van onze sportaccommodatie moet dat gaan lukken!

Met het zwembad en de overige sportieve mogelijkheden houden we samen de regio aantrekkelijk voor wonen, werken en recreëren. Dat willen we garanderen voor de toekomst en daarvoor doen we nu eenmalig een beroep op iedereen die daar aan mee wil bouwen!

Help je ook mee om alle plannen werkelijkheid te laten worden? Dan heeft het dorp de komende 30 jaar een sportaccommodatie om 'U' tegen te zeggen. 

Kijk voor meer informatie op de website van Bruisend Hart

Terug naar overzicht