Voetbalvrouwen gezocht!


1 mei 2021

Dankzij een enthousiaste groep van ongeveer 20 dames onder leiding van trainer Arend Doldersum is het gelukt om het vrouwenvoetbal bij sv Wykels Hallum weer op de kaart te zetten. In verband met deze groei zijn wij voor de vrijdagavond competitie op zoek naar nieuwe damesleden vanaf 18 jaar, zodat wij in het seizoen 2021/2022 met 2 teams de competitie in kunnen.

Gezelligheid = succesfactor

De combinatie van onderlinge gezelligheid en enthousiaste inzet maakt het een succes. Maar bovenal is voetbal een leuke teamsport, gezond, gezellig en sociaal.

Aanmelden

Ken jij dames of ben jij een van hen? Meld je dan aan via de website! www.wykelshallum.nl/vereniging/lid-worden

Gratis meetrainen

Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om eerst de vrouwen aan het werk te zien. Er wordt getraind op vrijdagavond van 19.15-20.30 uur. Mocht je een keer willen komen kijken of gratis mee willen trainen, meld je dan aan bij leider Tineke Hijma, 06-10250485.


Terug naar overzicht