Tijdstippen van thuiswedstrijden anders dan anders dit seizoen


7 oktober 2020

Dit najaar worden veel thuiswedstrijden op andere tijdstippen gespeeld dan anders. Dit heeft vooral te maken met de aanleg van de nieuwe velden, waardoor we maar een grasveld hebben waarop wedstrijden voor de JO13 en oudere leeftijdscategorie├źn gespeeld kunnen worden. Voor onze wedstrijdsecretaris is het elk weekeinde weer een aardige puzzel en we hopen op ieders begrip voor deze (tijdelijke) situatie.

Ook de indeling van de kleedboxen levert de nodige problemen op, maar dit heeft vooral te maken met de geldende corona-maatregelen. We proberen het elke zaterdag zoveel mogelijk op ons eigen sportcomplex in te delen, maar ontkomen er niet aan om ook sommige thuiswedstrijden in Koarnjum te spelen op de velden van DTD of om in overleg met de tegenstander thuiswedstrijden om te draaien naar uitwedstrijden.

Deze situatie is pas voorbij als het nieuwe hoofdveld in gebruik genomen kan worden. Gezien de huidige weersomstandigheden verwachten we niet dat we daarvan voor maart 2021 gebruik van kunnen maken. De komende herfstperiode wordt extra spannend, omdat we nu weinig uitwijkmogelijkheden hebben op ons eigen terrein en het huidige hoofdveld in natte perioden niet extra belast kan worden. De KNVB verwacht namelijk ook dat de thuiswedstrijden van het eerste elftal zoveel als mogelijk door kunnen gaan, dus daar zal onze consul bij eventuele afgelastingen ook rekening mee moeten houden de komende maanden.

Uitdagingen genoeg voor onze vereniging, maar met elkaar en met het nodige begrip voor alle inspanningen van onze wedstrijdsecretaris rekenen we erop dat er dit seizoen zoveel mogelijk gevoetbald kan worden in Hallum. Als iemand hierover vragen heeft schroom dan niet om contact te zoeken met een van onze bestuursleden.

Bestuur sv Wykels Hallum


Terug naar overzicht