Overlast van jongeren op het nieuwe voetbalveld


21 september 2020

Er wordt op dit moment hard gewerkt om het nieuwe voetbalveld wedstrijdklaar te maken. Het staat op het punt om te worden ingezaaid. Jammergenoeg is er op dit moment een aantal jongeren die onder meer stoelen op het veld gooien, over het veld lopen en rotzooi achterlaten. Dat willen we niet.

Wij willen graag zoveel mogelijk mensen op het sportcomplex. We zien iedereen graag sporten, trainingen verzorgen, spelers begeleiden, naar het voetballen, het complex onderhouden etc. We vragen al die mensen om in gesprek te gaan met jongeren die overlast veroorzaken en hen te wijzen op  het belang van een mooi, schoon en verzorgd sportcomplex. Bespreek het ook een keer thuis, dan bereikt ons verzoek nog meer mensen.

Bedankt alvast!

Bestuur sv Wykels Hallum


Terug naar overzicht