Vrijwilligers gezocht voor onderhoudsteam


10 september 2020

sv Wykels Hallum doet een beroep op mensen die mee willen helpen om het sportcomplex in Hallum representatief te houden en daar tijd in willen stoppen.

Rond en binnen het sportcomplex zijn altijd veel (onderhouds-) klussen te doen: van het onkruidvrij houden van het complex, tot het knippen van de heggen, tot het onderhouden van paden, klussen en onderhoud aan gebouwen etc. 

De bedoeling is dat onder coördinatie van Wybe Braaksma een groepje mensen wekelijks op een vast te stellen ochtend bij elkaar komt. Een ochtend die begint met het gezamenlijk koffiedrinken waarna de klusjes worden verdeeld en opgepakt.

Daarmee doe je de vereniging een plezier, help je mee om kosten te besparen voor de club en heb je zelf een wekelijks uitje waarbij je mensen ontmoet en je kwaliteiten beschikbaar stelt als vrijwilliger.

Is dit iets voor jou?

Zoek dan contact met Wybe Braaksma ( 06-39727378) of Siebe Post (06-53430996)

PS: lukt het je niet wekelijks maar ben je wel af en toe beschikbaar en bereid om iets voor de vereniging te doen dan kun je je natuurlijk ook aanmelden.


Terug naar overzicht