Blijf bij onze mooie club!


13 juni 2020

Geen competitiewedstrijden, geen grappen in de kleedkamer en lachen in de kantine. Door het coronavirus kunnen veel voetballers helaas niet meer het voetbal beleven op de manier waarop ze dat gewend waren. De kans dat zij besluiten om (definitief) te stoppen is daardoor ook groter geworden. En dat is niet alleen nadelig voor de club, maar ook voor de teams en alle teamgenoten die achterblijven. En daar gaan we iets aan doen!

Om verenigingen én teams te ondersteunen bij het behouden van leden en teamgenoten is de KNVB de campagne “Word geen Daan!” gestart. Hiermee hoopt de bond zoveel mogelijk twijfelaars en uitschrijvers over de streep te trekken om ook volgend seizoen weer onderdeel te zijn van ‘hun team’. Want iedere speler vormt een onmisbare schakel. Zowel binnen, als buiten het veld!

Word geen Daan!

Terug naar overzicht