Goed nieuws van gemeenteraad over voorstel velden Bruisend Hart


8 mei 2020

Het voorstel om de kosten van het omleggen van de velden op ons sportpark voor rekening van de gemeente uit te voeren, heeft donderdagavond in de gemeenteraad de steun van alle fracties gekregen. Daarmee is het financiƫle 'gat' dat er nog zat in de begroting van Bruisend Hart weg en kan de projectgroep samen met de gemeente starten met de uitvoering.

Goed nieuws voor de leden van sv Wykels Hallum en KV Hallum als bespelers van de velden, want het omleggen van het B- en C-veld om daar een nieuw hoofdveld van te maken met daarachter nog een kaatsveld kan hiermee gerealiseerd worden. We verwachten dat de uitvoering na aanbesteding door de gemeente aan een uitvoerende partij de komende maanden in gang gezet zal worden.

Over de vervolgacties, ook die met betrekking tot de nieuwbouw van de gezamenlijke kleedaccommocatie en kantine voor zowel zwembadbezoekers als de leden van beide verenigingen, houden we jullie op de hoogte.


Terug naar overzicht