Maarten de Jong opvolger Kees Ros als hoofd Jeugdopleiding


30 april 2019

Het bestuur heeft Maarten de Jong benoemd als hoofd Jeugdopleiding voor het nieuwe seizoen. Hij wordt dan de vervanger van Kees Ros, die na dit seizoen stopt bij Wykels Hallum.

Er is alle vertrouwen dat we met De Jong een volgende stap kunnen zetten in het beleid zoals dat is vastgelegd in het beleidsplan Jeugdvoetbal sv Wykels Hallum 2017-2020. Maarten de Jong zal met name op het technische en tactische vlak voor extra impulsen zorgen bij de jeugdtrainingen vanaf begin september.

Hij is vooral bekend als voormalig profvoetballer bij sc Heerenveen (1984-1995) en FC Groningen (1995-1997) en verzorgt onder meer jaarlijks ca. 40 clinics namens sc Heerenveen. Maarten de Jong woont in Aldeboarn.


Terug naar overzicht