Wykels Hallum verlengt met beide trainers seniorenteams


16 december 2018

In december wordt altijd met de trainers die in dienst zijn van de club besproken hoe het gaat en wat de plannen zijn voor de rest van het seizoen en erna. Na een half seizoen werken met de beide trainers van de senioren, Dick Schambach en Johny Bergsma, heeft de club na goed overleg besloten met beide heren een verlenging voor nog 1 seizoen aan te gaan.

sv Wykels Hallum en Dick Schambach hebben de afspraak gemaakt dat ze de samenwerking voortzetten. sv Wykels Hallum is erg content met de wijze waarop Dick Schambach zich binnen de vereniging manifesteert. Dick Schambach heeft aangegeven zijn kwaliteiten graag te willen inzetten om de ambities van de club te realiseren. Daarbij gaat hij zich ook richten op jongere spelers die, met het inzicht van nu, de potentie hebben om vroeger of later door te groeien naar de eerste selectie.

De vereniging kijkt met realiteitszin naar de huidige selectie, de huidige prestaties en naar de toekomst. Uiteraard wordt ook dit seizoen van alle betrokkenen de inspanning gevraagd om, werkend vanuit teambelang, met de aanwezige kwaliteiten het maximale eruit te halen.

 

Johny Bergsma

Ook met trainer Johny Bergsma hebben we de afspraak gemaakt om ook volgend seizoen samen te werken. Johny laat zien goed te passen bij de doelstelling die de vereniging voor de B-selectie voor ogen heeft: ontwikkeling van spelers op tactisch en voetbaltechnisch gebied en op enthousiasmerende wijze binden van spelers aan de vereniging.

Net als bij de A-selectie kijkt de vereniging ook bij de B-selectie met realiteitszin naar de huidige selectie en de huidige prestaties. Uiteraard wordt ook bij de B-selectie dit seizoen van alle betrokkenen de inspanning gevraagd om met de aanwezige kwaliteiten het maximale eruit te halen. Doelstelling is handhaving in de huidige klasse.

Bestuur sv Wykels Hallum


Terug naar overzicht