Wedstrijdsponsor én balsponsor komende zaterdag


13 december 2018

Bij de wedstrijd Wykels Hallum tegen Blauw Wit komende zaterdag hebben we een wedstrijdsponsor uit Leeuwarden met een sterke link met onze gasten. Vishandel Hollander's Nieuwe sponsort deze pot, terwijl vader Bert de trainer van de Leeuwarder formatie is. Daarnaast hebben we als balsponsor een mooi bedrijf uit Duitsland weten te strikken: Gästehaus Frohne en Restaurant Zum Kachelofen.

Wedstrijdsponsor

Viszaak Hollander’s Nieuwe Leeuwarden
U bent van harte welkom bij de gezelligste viszaak van Leeuwarden!

Hollander’s Nieuwe is niet alleen de nieuwste maar ook de gezelligste viszaak van Leeuwarden. We zijn gevestigd in een prachtig nieuw en ruim pand pal aan de rondweg en zijn daardoor altijd gemakkelijk bereikbaar. Na de start in 2014 is Hollander’s Nieuwe in korte tijd al niet meer weg te denken uit Leeuwarden.


Onderscheid door kwaliteit
Wij leveren de beste kwaliteit verse, gerookte en gebakken vis. Onze gerechten worden door onze kundige mensen met veel zorg en liefde bereid. En dat proeft u wel degelijk! Hollander’s Nieuwe is ook dé plek in Leeuwarden als het gaat om de lekkerste zoute haring, de heerlijkste belegde broodjes, diverse snacks, complete menu’s of kindermenu’s.

Service
U bent van harte welkom om bij ons van al dit heerlijks te komen genieten. Er is zowel binnen als buiten voldoende plek om er rustig van te genieten. Wilt u uw bestelling liever meenemen? Of laten bezorgen bij u thuis of op kantoor? Ook dat is uiteraard mogelijk. Daarnaast verzorgen wij heerlijke visschotels en hapjes voor feesten en partijen.  Lees er alles over op onze website en vraag gerust naar de mogelijkheden.
Website: www.hollandersnieuwe.nl
Telefoon: 058-2898892
E-mail: info@hollandersnieuwe.nl

Graag tot ziens!

Balsponsor

Gästehaus Frohne en Restaurant Zum Kachelofen is gevestigd in het midden van de Harz! Waar je in de zomerdagen prachtig kan wandelen en mountainbiken en in de winter kan skiën en snowboarden.  Wil je meer weten check dan onze internet pagina https://gastehausfrohne.de

Adres gegevens:Am Kantorbrink 4 38644 - Goslar Hahnenklee Duitsland


Terug naar overzicht