Wykels Hallum JO13 kampioen


8 december 2018

Op zaterdag 1 december 2018 was het ineens zover. Om precies 12.00 uur kregen wij via de app te horen: JO13-1 kampioen.
De ochtend begon wat moeizaam. Onze tegenstanders gaven zich niet zonder slag of stoot over. Uiteindelijk wisten wij met een zwaar bevochten wedstrijd de punten binnen te halen. Onze directe concurrent bleek diezelfde ochtend te verliezen. Dit alles zorgde voor een ontploffing op de Whatsapp groep.

Het was een leuk en leerzaam seizoen. JO13-1 begon met een nieuwe opstelling, nieuwe tactiek en wat kleine personele wijzigingen. En dat alles heeft prima uitgepakt. De rit naar het kampioenschap is niet zo gemakkelijk gegaan als het eindresultaat aangeeft. De poule waarin werd gespeeld was gelijkwaardig. Maar de inzet van de jongens heeft het gedaan ! JO13-1 heeft een dikke pluim verdiend.


Terug naar overzicht