Extra jeugdtrainers nodig op woensdagmiddag!


24 september 2018

Als vereniging zijn we erg blij met alle leden en de inzet van alle vrijwilligers. Het zal jullie vast niet zijn ontgaan dat er op trainingsdagen ontzettend veel kinderen op het veld zijn.

Dit betekent ook dat de trainers momenteel voor een te grote groep kinderen staan, waardoor het moeilijk is om de kinderen voldoende aandacht te kunnen geven. Daarom zijn we op zoek naar extra trainers (of assistenten) voor de JO-7, JO-8, JO-9 en JO-10 (met name voor op de woensdagmiddag van 16:00 tot 17:00 uur). 
 
Verzoek aan jou: wellicht heb je zelf hier tijd voor en zin in of weet je iemand binnen je familie- of kennissenkring?  Het gaat om een uur per week waarbij je de kinderen én de huidige trainers enorm zult helpen.
 
Alle hulp is welkom, dus in geval van ploegendiensten kan er ook een schema gemaakt worden.
 
We horen graag van je.
 
Jeugdcommissie Wykels Hallum

Terug naar overzicht