Vrouwen Wykels Hallum nemen afscheid van trainer Arend Doldersum


4 juni 2024

De beide vrouwenteams van Wykels Hallum gaan vanaf het nieuwe seizoen verder met een nieuwe trainer. Arend Doldersum, die het team enkele jaren onder z'n hoede had, kreeg tijdens de familiedag een passend afscheid van de vrouwen.

Arend kwam in 2020 als trainer van de vrouwen bij onze club toen er weer een groot aantal dames animo toonden voor meedoen aan de vrijdagavondcompetitie. Na twee moeizame corona-seizoenen slaagde hij er mede in om het aantal vrouwen-leden boven de 30 spelende leden te brengen. Door zijn onvoorwaardelijke inzet en uitgebreide trainers-ervaring wist hij bij veel vrouwen het enthousiasme voor het voetbal over te brengen. Ook is hij in dezelfde periode nog coördinator van de onderbouw bij de jeugd geweest.

Na vier jaar trouwe dienst bij onze vereniging kwam op zaterdag 1 juni een einde aan zijn trainerscarrière. Naast zijn vele werk als trainer was hij ook als scout voor sc Heerenveen zeer actief en op veel voetbalvelden in de provincie een aandachtig toeschouwer bij veel jeugdwedstrijden.

De club bedankt Arend voor zijn grote bijdrage aan het vrouwen- en jeugdvoetbal in ons dorp. Als opvolger voor Arend als trainer bij de vrouwen is Samir Tawafra uit Wurdum aangesteld.


Terug naar overzicht