Wykels Hallum wil opnieuw zaterdagelftal vrouwen opstarten


28 maart 2024

Voor komend seizoen probeert Wykels Hallum weer een vrouwenteam op de zaterdag te beginnen. Daarvoor hebben al een mooi aantal vrouwen van 18 jaar of ouder zich aangemeld, maar we hopen natuurlijk op nog meer animo. Meld je daarom aan of kom eerst eens proeftrainen op vrijdagavond 12 of 26 april van 19.00 tot 20.15 uur, onder de bezielende leiding van trainer Arend Doldersum.

Naast twee open trainingen gaan de vrouwen in mei dan ook nog een oefenwedstrijd elf tegen elf spelen tegen een andere vereniging. Als dit goed bevalt en er voldoende animo is heeft de vereniging volgend seizoen naast een vrouwenteam op vrijdagavond ook weer een volwaardig team voor de zaterdagcompetitie.

Als je meer informatie wilt kun je altijd even contact zoeken met Iris Dijkmeijer, tel. 06-13392031.


Terug naar overzicht