Feestelijke ingebruikname veldverlichting op vrijdag 15 maart


13 maart 2024

Komende vrijdag, 15 maart, kunnen we eindelijke op feestelijke wijze onze nieuwe veldverlichting in gebruik gaan nemen. Vanaf 19.00 uur is de kantine geopend, de officiƫle opening vindt om 19.30 uur plaats. Daarna is het voor de mannen van het 35+ team tijd om af te trappen voor de eerste competitieduels van de voorjaarscompetitie in toernooivorm.

Waar de najaarscompetitie naast Wykels Hallum enkel uit Leeuwarder clubs bestond, is er in de voorjaarscompetitie bij elke wedstrijd sprake van een derby. De competitie bestaat namelijk uit Marrum, Ouwe Syl, Wardy en Wykels Hallum. Elk team speelt 3 wedstrijden van 20 minuten, er zullen dus in totaal 6 wedstrijden gespeeld worden.

Na de wedstrijden is het tijd voor een gezellige nazit in de kantine met een hapje en een drankje! Iedereen is natuurlijk van harte welkom bij de opening en als toeschouwer bij dit 35+-toernooi.


Terug naar overzicht