Regenboogvlag ook in top bij Wykels Hallum


8 oktober 2021

Wykels Hallum doet net als ruim 50 andere Friese voetbalclubs mee aan de actie ‘Regenboogvlaggen voor Fryslân’. Wij hebben online een vlag geplant op www.regenboogvlaggenvoorfryslan.frl en hijsen op zaterdag 9 én 16 oktober een Regenboogvlag in top bij onze sportvereniging.

Dit doen we om te laten zien dat iedereen welkom is bij Wykels Hallum. Je wordt bij ons geaccepteerd zoals je bent, ongeacht je afkomst, geloof of seksuele geaardheid.

Wij staan met elkaar voor diversiteit en gelijkwaardigheid. Het maakt bij Wykels Hallum niet uit of je hetero-, homo-, biseksueel, transgender of anderszins bent. Iedereen is hier van harte welkom: als speler/speelster, scheidsrechter, trainer, vrijwilliger of bezoeker. sc Cambuur en sc Heerenveen hijsen eveneens de komende week de Regenboogvlag. Plant jij ook één van de 1.100 online vlaggen op www.regenboogvlaggenvoorfryslan.frl

Mocht je vragen hebben over de actie dan kun je altijd contact opnemen met 
* een van de bestuursleden, of 
* Tineke Admiraal (coördinator, e-mail tinekeadmiraal01@gmail.com)
Met vriendelijke groet, het Bestuur

 


Terug naar overzicht