Bedankt scheidsrechters! Wie neemt het fluitje over?


28 september 2021

Het is tijd om de scheidsrechters een extra compliment te geven. Daar is de week van de scheidsrechter, van 25 september tot 3 oktober, uitermate geschikt voor! Onze club kan niet zonder hen. Wil je ook je bijdrage daar in leveren of misschien zelfs via de club een cursus volgen? Meld je dan aan!

Thuisfluiter! Blinde vink! We horen het regelmatig langs de velden. En het is helemaal niet leuk. Tijd om de scheidsrechters een verdiend compliment te geven. En zuinig op hen te zijn. Want ze staan daar om de wedstrijden van onze jeugd en senioren in goede banen te leiden. En zonder hen wordt er niet gevoetbald! Denk dus eerst na voordat je iets roept.

Volgens de KNVB dreigt er een groot tekort als het gaat om fluiters van voetbalwedstrijden. Tijd dus voor extra werving. En misschien kunnen we ook in Hallum de opvolger van Björn Kuipers of Danny Makkelie zijn of haar eerste wedstrijd laten leiden. Het fluitje krijg je van de club! En als je een cursus wilt volgen voor club- of KNVB-scheidsrechter meld je dan aan bij bestuurslid Bennie Bosma.

Lees ook de column van Jan Dirk van der Zee

Terug naar overzicht