Coördinator onderbouw gezocht voor Wykels Hallum


5 augustus 2021

sv Wykels Hallum is op zoek naar een gedreven persoon die op basis van een vergoeding als Coördinator onderbouw met ingang van het voetbalseizoen 2021-2022 op initiërende en enthousiaste wijze ondersteuning geeft aan het optimaliseren van de onderbouw (8 tot 13 jaar) binnen de jeugdafdeling van sv Wykels Hallum.

De werkzaamheden van de persoon die wij zoeken bestaan uit het voorbereiden van de trainingen, het ontwikkelen en trainen van de trainers, het ondersteunen van trainingen en het enthousiasmeren en stimuleren van jeugdspelers. Op basis van passende communicatie legt hij/zij verbinding en vanuit een visie die past bij het dynamische Jeugdbeleidsplan van de vereniging is hij/zij in staat om in gezamenlijkheid de Jeugdafdeling in de volgende fase te brengen.  

We verwachten dat de te benoemen persoon zelf in staat is om vanuit eigen (voetbaltechnisch en communicatieve) vaardigheid spelers en trainers enthousiast en op een hoger plan te krijgen. Dat hij/zij daar voldoening uit haalt is vanzelfsprekend.

Als je vindt dat je de persoon bent die past in voornoemd profiel laat dat dan de vereniging weten via het volgende mailadres: sj.devries72@gmail.com
Als je vragen hebt zoek dan contact met Sjoerd de Vries, voorzitter Jeugdcommissie sv Wykels Hallum, op nummer 06-55106259.

Bestuur en Jeugdbestuur sv Wykels Hallum


Terug naar overzicht