Veel enthousiasme bij zomerse editie Voetgolf


17 juli 2021

Voor de eerste keer werd zaterdag 17 juli op de velden van ons sportcomplex Voetgolf gespeeld en met 15 teams was er volop spelplezier. Aan het eind van de middag werden de terechte winnaars gehuldigd, maar mede dankzij het prachtige zomerweer en de mogelijkheid om weer eens met een grote groep mensen gezellig samen te zijn bij de kantine maakte alle deelnemers en toeschouwers tot de ├ęchte winnaars.

Het leken wel allemaal verdwaalde golfers die op het voetbalveld hun kunsten wilden vertonen. Toch waren het vooral voetballers die probeerden hun voetbal in de zes holes te krijgen die er op en rond de velden waren aangelegd. Met trekkerbanden, boomstammen, strobalen (met dank aan de familie Aarts!)  en bankjes waren diverse lastige hindernissen aangebracht en ook de hellingen waren voor veel deelnemers soms net even te gortig. Maar de technische vaardigheden van de meeste deelnemers zorgden toch voor prima scores. Jong en oud had een mooie middag en met een heerlijke nazit en bijzonder lekkere broodjes hamburgers van Timo, Erwin en Willem kunnen we terugzien op toch nog weer een geslaagde zomeractiviteit. 


Terug naar overzicht