Nord Gosker nieuw Hoofd jeugdopleidingen sv Wykels Hallum


26 mei 2021

Nord Gosker is benoemd als Hoofd Jeugdopleidingen (HJO) bij sv Wykels Hallum. Nord is een geboren Harlinger, bij zijn start in Hallum 25 jaar en heeft ervaring als trainer bij de jeugd van Zeerobben en Heerenveense Boys.

De afspraak is gemaakt dat hij ter versteviging van het fundament van de vereniging en dus ten behoeve van de continuïteit, zich in het bijzonder gaat focussen op de onderbouw. In die omgeving gaat Nord zorgen dat er structuur, bestendigheid en herkenbaarheid in de trainingen komt en dat er aandacht is voor coaching. Doel is dat alle individuele spelers zich ontwikkelen en dus beter worden waardoor ook in de totaalkwaliteit een volgende stap wordt gezet. Uiteraard staat het plezier voorop.

Daarnaast gaat Nord, zo is afgesproken, zorgen dat de bij de onderbouw betrokken jeugdtrainers steeds duidelijke instructies van hem ontvangen voor de te verzorgen trainingen.

We wensen Nord een goede periode bij onze vereniging. 


Terug naar overzicht