Sponsoractie Hartstichting van ambassadeur Eelco Bijlstra groot succes!


6 mei 2021

Door het organiseren van een sponsorloop voor de Hartstichting hoopte Eelco (oud-speler van ons eerste elftal) zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar hartfalen. Dit naar aanleiding van het plotseling overlijden van zijn zusje Janneke.

Bijna 500 actieve deelnemers sloten zich aan bij de actie, ruim 4800 sponsoren steunden het initiatief met als resultaat meer dan 50.000 euro op de teller. Ook s.v. Wykels Hallum heeft zich hiervoor ingezet en wil bij deze alle deelnemers en sponsoren bedanken voor hun bijdrage. 
 
Tenslotte, maar niet op de laatste plaats, spreken wij onze waardering uit richting Eelco voor zijn inzet en het resultaat van de actie. 
 
Namens het bestuur van s.v. Wykels Hallum

Terug naar overzicht