Corona-protocollen voor leden Wykels Hallum en voor bezoekers


27 augustus 2020

Het bestuur van sv Wykels Hallum heeft afgelopen week corona-protocollen opgesteld die de komende periode gelden voor leden en vrijwilligers van onze vereniging. Voor bezoekers van ons sportcomplex hebben we een apart protocol opgesteld. Bij de entree zullen registratieformulieren komen waarop naam en telefoonnummer kunnen worden vastgelegd bij bezoek van wedstrijden en gebruik van de kantine.

We adviseren iedereen om zo mogelijk voordat je onze accommodatie bezoekt kennis te nemen van deze protocollen. Ook de leiders van onze teams hebben deze doorgestuurd gekregen. Bezoekende verenigingen worden via ons wedstrijdsecretariaat geïnformeerd over de geldende maatregelen.

Wijzigingen op de bestaande maatregelen zullen via de website en Facebook worden aangekondigd.


Terug naar overzicht