Ellen Versnel neemt wedstrijdsecretariaat over van Janny Brouwer


9 juli 2020

Tijdens de laatste vergadering van het bestuur van sv Wykels Hallum op 15 juni is afscheid genomen van Janny Brouwer. Janny heeft 8 jaar lang de belangrijke functie wedstrijdsecretaris vervuld. Een rol die veel vraagt op het gebied van logistiek en communicatie. Zij wordt opgevolgd door Ellen Versnel.

De wedstrijdsecretaris onderhoudt, om alle leden in de gelegenheid te stellen te kunnen voetballen, contacten met leiders, de consul, de KNVB en met de wedstrijdsecretaris van de tegenstanders. Volgens het rooster van aftreden zou Janny per april jl. aftreden, maar gelet op de bijzondere omstandigheden vond het afscheid nu per eind juni plaats.

Ellen Versnel, ook speelster van ons vrouwenteam,  is bereid gevonden om de taken van Janny over te nemen en heeft de afgelopen periode al "meegedraaid". Vragen die gericht zijn aan de wedstrijdsecretaris zijn te stellen via wedstrijdsecretariaat@wykelshallum.nl, Ellen is voor voetbalgerelateerde zaken telefonisch te bereiken via 06-51 76 76 29.


Terug naar overzicht