Nieuwe loterij - Steun je club


29 mei 2020

Wegens het succes van de vorige loterij volgt er op vrijdag 12 juni een nieuwe loterij met nieuwe prijzen. Koop nu alvast je lot(en) en steun Wykels Hallum.

We mogen gelukkig, zij het aangepast, inmiddels weer voorzichtig los op de velden. Toch is het schrappen van vele speelrondes en het nog steeds niet kunnen openen van de kantine, een flinke aderlating qua inkomsten. Het bestuur heeft om het voortbestaan voor sv Wykels Hallum te waarborgen en om, zodra het kan, minimaal dezelfde kwaliteit aan trainingen aan te bieden een loterij opgezet.

We zijn alle vorige deelnemers erg erkentelijk en hebben dankzij de positieve geluiden een 2de loterij opgezet. Ook deze keer hebben we weer 6 prijzen, zodat een ieder weer voldoende kans maakt op een prijs. 

Dus: steun de club en maak kans op een prijs (of als je geluk hebt op prijzen).

Klik hier om naar de loterij te gaan

Terug naar overzicht