Oproep vrijwilligers voor rommelmarkt tbv Bruisend Hart


9 maart 2020

Beste vrijwilligers van het voetbal, kaatsen en zwembad,

Zoals je/jullie in de krant of op sociale media hebt kunnen lezen, wordt er op Koningsdag 27 april a.s. een rommelmarkt georganiseerd. De opbrengst hiervan is voor Bruisend Hart. Want we willen toch allemaal graag zo spoedig mogelijk een nieuwe accomodatie hebben!

We weten dat jij, als vrijwilliger, de sportclubs en het zwembad een warm hart toedraagt.

Om de rommelmarkt te doen slagen hebben we vrijwilligers nodig. Veel vrijwilligers zelfs. Daarom doen we een beroep op jou om ons te helpen.

Waar is allemaal hulp bij nodig?

  • Op vrijdag 24 april halen we ‘s avonds huis aan huis de spullen op met trekkers/auto’s/karren. Er zijn mensen nodig om de spullen op de karren van de trekkers/auto’s te laden.
  • Op zaterdag 25 april sorteren we de spullen in de loods van loonbedrijf de Vries. Er zijn sorteerders nodig. Hoe meer mensen sorteren, hoe sneller het klaar is. (en hoe beter het verkoopt)
  • op maandag 27 april is de verkoopdag. Hiervoor zijn veel verkopers nodig. Niet moeilijk, wel erg leuk. Speelgoed, boeken, glaswerk, meubilair, enz. Alles moet zoveel mogelijk worden verkocht  en daar zijn veel mensen voor nodig!

Wil jij meehelpen om de nieuwe accommodatie sneller werkelijkheid te laten worden en is één of meerdere van bovenstaande punten jou op het lijf geschreven, meld je dan aan bij één van de onderstaande commissieleden. Locatie voor de Rommelmarkt is loonbedrijf de Vries aan de Ljouwerterdyk, naast het benzinestation. De rommelmarkt is van 8.30 uur tot 13.00 uur. Na afloop met zijn allen opruimen.

Met jouw hulp wordt het een geweldig succes!

De Rommelmarktcommissie

Hendrik Hijma          06-51170759

Eelke Hoekstra        06-21832650

Jacoba Wijbenga     06-23060011

 

 


Terug naar overzicht