Besluit over bijdrage Bruisend Hart valt op 7 november


5 november 2019

Donderdag a.s. vanaf 19.00 uur (!) gaat de gemeenteraad van Noardeast-Fryslân een beslissing nemen over het plan Bruisend Hart. Kunnen we nog 1 keer op je rekenen? Kom donderdagavond naar Kollum. Vertrek uiterlijk kwart over zes vanaf het parkeerterrein. Dank voor je komst en je steun.

De beslissing of het plan Bruisend Hart in Hallum kan doorgaan zit in de beslissende fase. Na de fantastische opkomst bij de raadsvergadering van 30 oktober (met zo'n 80 Hallumers in de raadszaal!) kunnen we donderdag nog één keer laten zien dat we dit plan massaal steunen en Hallum deze nieuwbouw hard nodig heeft.

Deze avond zal de gemeenteraad akkoord moeten gaan met de concept-begroting voor het komende jaar en het geld verdelen over projecten in deze gemeente. Voor Bruisend Hart ligt er al een flinke bijdrage klaar, maar deze is nog niet voldoende om het totale plan te kunnen uitvoeren. We hopen dat de politieke partijen deze week nog iets extra's voor ons plan willen bijdragen.


Terug naar overzicht