Hulp gevraagd bij opruimactie na afloop autocross


7 augustus 2019

Op zaterdag 31 augustus wordt de autocross van Hallum weer gehouden. Op zondag 1 september moet het veld worden opgeruimd. De autocrosscommissie heeft ook sv Wykels Hallum benaderd met de vraag om deze klus te klaren en daarmee een behoorlijke "schoonmaakpremie" te verdienen. Een premie die bij onze vereniging welkom is.

Vraag aan de leiders van de teams JO -12 t/m JO-19 om aan te geven of ze met hun spelers op zondag 1 september a.s. vanaf 11.00u willen helpen om het veld volledig schoon te maken en daarmee geld te verdienen voor de club. Ook anderen die bereid zijn om voor de club een extra bijdrage te verdienen mogen zich natuurlijk aanmelden.

Verzoek is om uiterlijk vrijdag 10 augustus a.s. bij Thea de Vries of Siebe Post aan te geven hoeveel mensen je bij elkaar hebt gekregen. Ook als het niet lukt om spelers bij elkaar te krijgen graag een bericht naar een van de twee genoemde personen.


Terug naar overzicht