Hallum laat zich in Kollum zien aan de gemeenteraad


26 juni 2019

Donderdagavond 20 juni trokken meer dan 100 mensen naar Kollum om het plan Bruisend Hart te steunen. Fijn om dat als projectgroep te ervaren. De politici hebben uitgesproken daarmee te hebben gezien dat Hallum het plan draagt.

Tijdens de avond werd namens de projectgroep door Siebe Post tijdens een raadsbijeenkomst uitgesproken waarom het plan Bruisend Hart door moet gaan en dat de bestuurders van de gemeente daarover snel een beslissing moeten gaan nemen. Het wachten heeft nu lang genoeg geduurd. Hallum wil " foarut" en "trochpakke" en wil dat samen met de gemeente gaan doen. 

Een groot deel van de aanwezige raadsleden heeft de sympathie voor het plan uitgesproken en de gunfactor lijkt hoog.  4 juli a.s. wordt de volgende stap genomen in de besluitvorming.

Voor degene die wil horen hoe de gemeentebestuurders zijn toegesproken kan op bovenstaande link naar It Petear klikken.


Terug naar overzicht