Geef je steun aan Bruisend Hart, kom naar Kollum op 20 juni


14 juni 2019

De afgelopen jaren is er door de projectgroep veel energie gestopt in een plan om tot realisatie van het project Bruisend Hart te komen. Een project dat bij iedereen bekend is. Donderdag 20 juni a.s. zet de de gemeenteraad Noardeast Fryslân de volgende stap in haar ambitie. Dan wordt namelijk duidelijk of er binnen de gemeente draagvlak is om het plan Bruisend Hart te steunen.

Het plan Bruisend Hart moet leiden tot vernieuwing van voorzieningen t.b.v. het zwembad, het voetbal, het kaatsen, voor de sportlessen van de basisscholen die buiten plaatsvinden en, heel belangrijk, voor het elkaar ontmoeten. Bruisend Hart geeft tevens perspectief voor de toekomst en goede leefbaarheid voor Hallum en omstreken. Het plan raakt dus heel veel mensen.

Hallum kan en moet nu laten zien dat het plan wordt gedragen door het hele dorp. Daarom wordt het hele dorp gevraagd om donderdag 20 juni a.s. tien voor half acht in het gemeentehuis in Kollum te zijn. Dan laten we als dorp de bestuurders van onze gemeente zien dat het Hallum menens is en dat het plan niet alleen de projectgroep boeit, maar dat het hele dorp wil en vraagt dat het plan tot stand komt. We kunnen niet zonder de steun van het dorp. Neem de moeite, denk er niet te lichtzinnig over, ga er niet vanuit dat de buurman wel gaat en kom massaal naar Kollum, laat je zien en laat je horen! Als je het belangrijk vindt stap je donderdag in de auto en laat het niet over aan een ander. De fase erop of eronder is nabij!

We rekenen op jou, het lot ligt deels in jouw handen!

Tot donderdag,

Projectgroep Bruisend Hart


Terug naar overzicht