Geslaagde familiedag voor Wykels Hallum aan eind van seizoen


5 juni 2019

Afgelopen zaterdag werd het voetbalseizoen 2018-2019 afgesloten. Onder prachtige weersomstandigheden hebben s'ochtends bijna 150 jeugdleden genoten van eerst onderlinge wedstrijdjes en later van het penalty schieten. Veel broertjes/zusjes, ouders, pakes en beppes en overige leden en niet-leden leefden en genoten mee. Alle deelnemers gingen met een medaille naar huis. Na afloop was er voor de liefhebbers een welverdiende hap en limonade.

De ochtend ging geruisloos over naar het middagprogramma. Leden en niet-leden vanaf de JO-14 speelden wedstrijdjes en ook een grote groep dames trok ten strijde. Hoofdact was de kampioenswedstrijd van het 4e elftal. De spannende wedstrijd resulteerde in het kampioenschap, veel mensen waren daarvan getuige. Ook hier na afloop een hap (BBQ) en drankjes.

Alles bij elkaar een uitermate geslaagde dag. Een dag die we niet langer slotdag maar vanaf nu Familiedag gaan noemen. Iedereen die aanwezig was zal begrijpen waarom...

Clubfotografe Riek Muijen was natuurlijk present om alles vast te leggen en heeft deze mooie dag honderden foto's gemaakt van alles wat er op en rond de velden gebeurde.

Klik op de link om naar het fotoalbum van deze familiedag te gaan

Terug naar overzicht