Wykels Hallum JO19 afgetroefd door Twijzel JO19


2 december 2018

Een kort verslag en een foto-impressie van deze wedstrijd die op zaterdag 1 december in Twijzel werd gespeeld is gemaakt door Henk van der Borgh.

Op zaterdag 1 december speelde Wykels Hallum JO19 uit tegen SC Twijzel te Twijzel.  Hierover een kort verslagje met foto’s.

De wedstrijd begon om 12.00 uur. Wykels hallum had 13 man mee en begonnen dus met 2 wissels. De wissels waren Willem en Tim.

Na de 4e minuut had Twijzel de 1e corner al. Na een gemiste kopkans kreeg Wykels Hallum de bal bij de keeper.

In minuut 6 had Bote een valpartij en kreeg hier een vrije trap uit. De bal werd voorgegeven door Jelmer, maar niemand kon de bal pakken en zo had in de 8e minuut de keeper van Twijzel de bal weer.

In de 11e minuut werd er al een speler van Twijzel uit gestuurd, deze speler had eerder al commentaar op de scheidsrechter gegeven en deed dat toen voor de 2e keer. De speler werd eruit gestuurd, maar binnen 2 minuten hadden ze alweer een nieuwe speler in het veld gebracht. Vlak nadat de scheidsrechter de speler van Twijzel eruit had gestuurd werd er gescoord door Twijzel. Dit gebeurde in de 12e minuut.

In de 14e minuut had Twijzel alweer een doelkans die werd snel weg gewerkt, maar kwam in de voeten van iemand van Twijzel. Hierdoor hadden ze in de 15e minuut alweer een doelkans die uiteindelijk op een hoekschop eindigde. De hoekschop werd genomen en zo weggekopt door iemand van Wykels Hallum, wel over de achterlijn waardoor Twijzel een 2e hoekschop kreeg. De 2e hoekschop werd gescoord met een kopbal door Twijzel. Dit was in de 16e minuut. Nadat deze goal was gescoord ben ik overgegaan met foto’s maken deze zijn ook via bijgaande link naar een foto-album te vinden.

Kijk in het fotoalbum van deze wedstrijd

Terug naar overzicht