Wedstrijdsponsor Wykels Hallum-Stiens: Lekkers/De Kern


20 november 2018

Midden in het Friese dorp Stiens, omgeven door een fijn aanbod aan winkels, bevindt zich het gezellige Lekkers. Geheel in Ot en Sien en Dik Trom stijl kunt u daar genieten van een welverdiend bakje koffie of thee met appeltaart. Even lekker wegdromen bij de ouderwetse afbeeldingen op de muur. Mocht u liever willen lunchen, dan is ook dat mogelijk. Er is een rijkelijk aanbod aan verschillende broodjes en soorten beleg. Vooral de Italiaanse bol Juan met bacon, cheese en egg en honingmosterdsaus is een aanrader.

Toch liever een lekkere snack, want daar is Lekkers ten slotte in gespecialiseerd, dan zijn er weinig snackjes die niet bij ons te vinden zijn. Menu’s worden geserveerd met een frisse salade en patatjes of aardappelschijfjes.

Voor degene die liever van te voren of ter plekke bestelt om het lekker thuis op te eten is er ook patat met kruiden! Voor afhaal bent u bij ons aan het juiste adres.

Ook is er genoeg om de kleine mee zoet te houden, naast wat speeltjes binnen is er in het zomerseizoen een fijne kinderspeelplaats achter op het terras. Daar kunnen ze zich vermaken op de trampoline en glijbaan. U kunt zich dan nestelen in de lekkere zachte kussens van de loungestoelen. Als de zon schijnt kunt u hier de hele middag van genieten.

In de zomer kunt u ook genieten van een uitgebreid en luxe aanbod aan overheerlijk Italiaans schepijs.

Rond half 10 sluiten we, maar heeft u nog geen zin om weg te gaan dan zien Fred en Juan u graag in het aangrenzende Cafe de Kern.  

Je bent van harte welkom als je het leuk vindt om een potje pool, biljart of darts te spelen en als je een (belangrijke) voetbal wedstrijd wilt bekijken. Gewoon een biertje drinken aan de bar kan natuurlijk ook.

 

 

 

Kijk ook eens op de website

Terug naar overzicht