Wedstrijdsponsor Wykels Hallum-BCV: AV Fietsen


26 oktober 2018

Het begon met een eigen racefiets en mountainbike. Wat onderhoud en reparaties voor mijn vrienden, een fietsje voor de handel 😊 …… en 1 werd al snel meer. Daarom van mijn (uit de hand gelopen) hobby, deels mijn werk kunnen maken. Inmiddels al bijna één jaar, 1 dag per week, zelfstandig ondernemer.

De werkzaamheden van AVF bestaan vooral uit de in- en verkoop van gebruikte racefietsen en mountainbikes. Elke fiets wordt volledig nagekeken, waar nodig hersteld, onderdelen vervangen en schoongemaakt. Ook voor onderhoud kun je bij mij terecht.

Je kunt mij volgen op Facebook AVFietsen. Hier vind je mijn meest recente aanbod van racefietsen en mountainbikes.

Het geeft mij voldoening om bij de verkoop van een fiets de nieuwe eigenaar blij te zien worden met zijn of haar nieuwe aanwinst.

Ik wens Wykels Hallum 1 en natuurlijk de tegenpartij een hele sportieve wedstrijd toe. May the best win!

Anne Johan Veendorp

de Stringen 2, Hallum

tel: 06-27114774


Terug naar overzicht