Wedstrijdsponsor Wykels Hallum-SC Joure: Fan Batsum


9 oktober 2018

Fan Batsum is een Fryske punkband uit Hallum en omstreken. Deze band is opgericht in 1994 en bestaat uit de volgende personen: Tjamme Valk (drums), Kees Homsma (gitaar), Willem Tolsma (basgitaar) en Sjouke Havinga (zang).

Fan Batsums grootste hit is natuurlijk Simmer!! Deze hit wordt nog vaak gedraaid bij Omrop Fryslân.

Tjamme, Kees en Sjouke hebben in het verleden nog bij Wykels Hallum gevoetbald en nu zijn ze ook nog vaak op zaterdagmiddag aanwezig langs de lijn bij het 1e elftal en natuurlijk tijdens de 3e helft in de kantine.

Voor deze wedstrijd van zaterdag tegen SC Joure wenst Fan Batsum Wykels Hallum 1 heel veel succes en alle toeschouwers een hele fijne wedstrijd toe en: DER YN BATSE!!!!!


Terug naar overzicht