Indeling scheidsrechters jeugdwedstrijden


16 augustus 2018

De eerste 3 zaterdagen in september staan voor de jeugd en de senioren in het teken van bekerwedstrijden. De programma's daarvan zijn bekend en ook de scheidsrechters zijn al weer ingedeeld. Kijk op het programma (is te vinden in het menu op de site onder Wedstrijden) wanneer je aan de beurt bent om een jeugdwedstrijd te begeleiden. De spelers en leiders rekenen op je! Inmiddels zijn ook alle competitiewedstrijden van de jeugd t/m december voorzien van een scheidsrechter!

Mocht je onverhoopt niet kunnen op een zaterdagochtend waarop je staat ingedeeld zoek dan zelf een vervanger in het team waarin je speelt of een van de andere seniorenteams of de JO19. Een berichtje in een groepsapp met de vraag om een vervanger is zo geregeld en laat onze jeugdspelers in ieder geval niet in de kou staan!

De leiders van de seniorenteams en JO19 helpen je graag verder als je vervanging via een ander team wilt regelen. De leiders zijn:

Wykels Hallum 1 - Piet van der Lep en Auke Merkus

Wykels Hallum 2 - Rienk Prins

Wykels Hallum 3 - Siebe Vellema en Erwin Fokkema

Wykels Hallum 4 - Johan Adema

Wykels Hallum JO19 - Wietske Houtsma-Terpstra

De coördinatie van de scheidsrechterslijst ligt dit seizoen bij Erik Post.

Lees meer

Terug naar overzicht