Wykels Hallum Voetbalclub

Deel deze pagina:  

De opbrengst van het sponsorbedrag dat wij van supermarktketen Poiesz hebben gekregen is bekend: 908 Euro stond er op de cheque die ons 'promotieteam' vrijdag 20 april in het WTC tijdens het sponsorgala in ontvangst mocht nemen.

De actie bij de Poiesz-supermarkt in Stiens waar onze club dit jaar voor het eerst aan meedeed heeft dus uiteindelijk een mooi geldbedrag opgeleverd. Wij bedanken als vereniging alle leden die de afgelopen periode onze club met hun boodschappen hebben gesteund en de sponsormunten iedere week in de Wykels Hallum-koker hebben gestopt en via de site op ons hebben gestemd. Hartelijk dank daarvoor en de Poiesz natuurlijk ook omdat zij dit in klinkende munt hebben omgezet.

Tenslotte willen we ook ons promotieteam onder leiding van Thea de Vries en Tineke Hijma bedanken voor hun inzet. Zij mochten als beloning vrijdagavond in het WTC genieten van optredens van O'G3NE, Tim Douwsma en Vinchenzo. De foto's die zij daarvan maakten laten zien dat ze het prima naar hun zin hebben gehad.

U bent hier:
Pagina delen

Jeugdteams

Website en design door AddNoise internet & design