Wykels Hallum Voetbalclub

Deel deze pagina:  

Met ingang van het seizoen 2018-2019 gaat Wykels Hallum voor de 2e selectie in zee met Johny Bergsma. De nieuwe trainer woont in Minnertsga en is nu trainer van Workum-2. Hij is de opvolger van Marc Frankena die jarenlang met veel inzet trainer is geweest van onze B-selectie.

Johny Bergsma trainde gedurende zijn ruim 30-jarige trainersloopbaan onder meer WWS, Foarút, Wardy, Jistrum, Tzummarum, St. Jacob, YVC (steeds 1e selecties), Minnertsga (B-selectie en jeugd) en Workum (B-selectie).

De  Technische Commissie en het bestuur denken dat we met Johny een gedreven en enthousiaste trainer binnenhalen die ervaring heeft met het trainen en coachen van spelers van de B-selectie. Hij  heeft bovendien veel ervaring als trainer van 1e selecties en kent daardoor ook het belang van een goede samenwerking tussen stafleden van 1e en 2e selecties. Daarnaast heeft hij ervaring in het begeleiden en ontwikkelen van jeugdspelers. We zijn ingenomen met zijn benoeming. Johny is in het bezit van de licentie UEFA-C.

Bestuur sv Wykels Hallum

U bent hier:
Pagina delen
Website en design door AddNoise internet & design