Wykels Hallum Voetbalclub

Deel deze pagina:  

sv Wykels Hallum mag dit jaar voor het eerst deel nemen aan de Poiesz Jeugd Sponsor Actie. Met deze actie kunnen we geld verdienen voor onze club. We vragen daarvoor jouw hulp. Het verzoek aan alle leden en niet leden van sv Wykels Hallum is dan ook: spaar je mee voor onze club?

Waarom doen we mee?
Poiesz heeft aangegeven dat ze voor onze regio € 8.000,-- beschikbaar heeft, de vereniging die de meeste munten spaart krijgt ook het meeste geld. Er zijn voorbeelden van verenigingen die vanuit de actie € 1.000,-- hebben gekregen. Omdat sv Wykels ook behoefte heeft aan inkomsten hebben we in het belang van onze leden ingetekend op deze actie.

Wat doen we met het geld als we een bijdrage krijgen?
Wij willen investeren in de jeugd. De wijze waarop hebben we vorig jaar vastgelegd in het Jeugdbeleidsplan en daar willen we verdere uitvoering aan geven. Om de trainingen voor de jeugd goed te kunnen verzorgen, om goede materialen te hebben voor de trainingen en de wedstrijden en om de jeugdleden goed in representatieve kleren te kunnen houden is er geld nodig. De bedoeling is om dit mede via de opbrengst van de Poiesz Jeugd Sponsor Actie te realiseren.

Zo kunnen we sparen voor onze club!
Bij elke 10 euro aan boodschappen ontvang je een spaarmunt. Daarnaast zijn er elke week artikelen in de aanbieding die extra spaarmunten opleveren.
Bij de kassa kun je de spaarmunten gelijk in de koker van SV Wykels Hallum doen. Je kunt ze natuurlijk ook in de kantine in de speciale koker doen!

Vraag ook familie, vrienden en bekenden om mee te sparen. Hoe meer Jeugd Sponsor Munten in de koker worden gestopt van sv Wykels Hallum hoe meer sponsorgeld aan het eind van de actie door Poiesz supermarkten aan ons wordt uitgekeerd. De Jeugd Sponsor Actie loopt van maandag 12 februari t/m 8 april 2018 bij Poiesz supermarkten.

Onze Sponsorpromotiedag is op zaterdag 3 maart van 10.00 tot 15.00. Op deze dag willen we op een enthousiaste manier de winkelende klanten aanzetten om zoveel mogelijk actie-producten te kopen en de sponsormunten aan sv Wykels Hallum te geven.

Naast dat je in de winkel munten kunt ontvangen, kun je de jeugd van sv Wykels ook online steunen. Als je naar www.poiesz-supermarkten.nl/jsa gaat en je stem uitbrengt op sv Wykels Hallum help je de vereniging ook.

Veel dank alvast voor jullie steun.

Bestuur sv Wykels Hallum

U bent hier:
Pagina delen
Website en design door AddNoise internet & design