Wykels Hallum Voetbalclub

Deel deze pagina:  

Net als vorig jaar mochten JO17 en JO19 voor de start van de voorjaarscompetitie een training hebben onder leiding van Menno Tuik. Samen met Bauwina van der Meer, Wietske Houtsma-Terpstra, Samir Tawafra, John en Anita Ruizendaal en Rienk Prins werd een passend programma samengesteld. Menno heeft binnen onze vereniging vorig jaar met een groep jeugdspelers een deel van het programma Helden van de Velden gedraaid. Menno heeft een eigen trainingsburo en is o.a. gespecialiseerd in trainingen gericht op weerbaarheid en teambuilding.

sv Wykels Hallum spreekt in haar doelstelling uit een vereniging te willen zijn die sociaal en maatschappelijk betrokken is in Hallum. De trainingen die Menno Tuik inmiddels heeft verzorgd passen daar uitstekend bij.

De slogan die Menno bij zijn programma's hanteert is: TEAM: Together Everybody Achieves More.

Net als vorig jaar was er ook nu een hoge opkomst. Met 21 man sterk werd er eerst 1,5 uur op het veld getraind. De opdrachten waren gericht op Aandacht, Balgevoel, Techniek, Uitvoering, Balcontact en Serieusheid.

Daarna werd er in de kantine verder gegaan met de training. De rode draad die door de hele training geweven zat was “focus”. Focus op wat je doet en focus op het aan je teamlid afgeven van duidelijke signalen. Bovenal: doe het met elkaar !

Na afloop kon worden vastgesteld dat het weer een prachtig evenement was en de reacties van de jongens was weer heel positief.

 

 

U bent hier:
Pagina delen

Jeugdteams

Website en design door AddNoise internet & design