Wykels Hallum Voetbalclub

Deel deze pagina:  

Op vrijdag 5 Januari j.l. heeft de JO10-1 van Wykels Hallum deelgenomen aan het Milkboardingtoernooi. Dit grote voetbalspektakel wordt iedere kerstvakantie gehouden in het Indoor Soccer Centre te Groningen. Het niveau op dit toernooi ligt hoog, alleen teams uit de eerste en top tweede klasse mogen hieraan meedoen. De JO10-1 voetbalt sinds dit seizoen in de tweede klasse en had de primeur om als eerste team van Wykels Hallum hieraan mee te doen.

Door middel van een live loting, vooraf aan het toernooi, werd de indeling voltrokken en  kon er vervolgens in 2 poules worden gespeeld. De duur van een wedstrijd is 15 minuten, 5 tegen 5 spelers met onbeperkt wisselen.  De eerste wedstrijd was het vooral even wennen, andere regels, snel spel en het gebruik maken van de boarding moesten ze even leren. Gaandeweg werd er steeds beter gespeeld en werd er volop gescoord, ook de keepster heeft heel goed haar best gedaan en veel ballen tegengehouden.

Met 3 gewonnen en 3 verloren wedstrijden, tegen bekende en onbekende teams van oa. St. Annaparochie, FVC, en Wildervank zijn onze jongens en dame uiteindelijk 6e geworden, prima gedaan voor een eerste keer!

Bij de prijsuitreiking werden niet alleen de eerste 3 teams gehuldigd, ook het sportiefste team werd gekozen, helaas voor de JO10-1 geen prijs.

Tot slot werd het "Dreamteam" bekend gemaakt, deze 5 spelers zijn gekozen door de scouts van FC Groningen. De medaille voor de beste middenvelder was voor "de kleinste speler van het toernooi" Douwe Tiede Anema! Topprestatie! Maar de kers op de taart moest nog komen. Unaniem werd Douwe Tiede ook nog door de scouts uitgeroepen tot beste speler van het toernooi. Met een prachtig commentaar, de kleinste, maar wel het meest compleet. FC Groningen heeft je gezien!

Een prachtige dag voor het hele team, ieder voor zich heeft goed zijn/haar best gedaan en vooral heel veel plezier gehad.  Volgend jaar gaan ze voor de eerste prijs!

Als afsluiter moest het team met de leiders Gerrit Hellema en Herman Borger én supporterende ouders natuurlijk nog langs de Mc Donalds.

U bent hier:
Pagina delen
Website en design door AddNoise internet & design