Wykels Hallum Voetbalclub

Deel deze pagina:  

Recent is het bestuur van sv Wykels Hallum op zoek gegaan naar extra vrijwilligers. Daarvoor vond er via een formulier binnen de groep leden en/of ouders/verzorgers van de leden van sv Wykels Hallum een inventarisatie plaats. Inmiddels zijn de formulieren retour gekomen en is de balans opgemaakt.

De uitkomst

De groep mensen die iets voor de club wil doen is uitgebreid met maar liefst 45 personen. Dat is geweldig. Iedereen ontzettend bedankt voor de reactie en voor de getoonde bereidheid om iets te doen voor sv Wykels Hallum.

Het hoogst aantal aanmeldingen raakt de ochtenddienst van de kantine en het onderdeel schoonmaken van de kantine.

Dank

Als bestuur zijn we erg ingenomen met dit teken van betrokkenheid. Nogmaals dank.

Vervolg

De komende periode wordt door het bestuur actie genomen om mensen te benaderen om verdere afspraken te maken over de uitvoering van de werkzaamheden cq. om eventueel een toelichting te geven op de inhoud van de gevraagde taak.

Gelet op het grote aantal aanmeldingen kan het echter ook zo zijn, en dat kan bijzonder klinken, dat er op korte termijn (nog) niet op iedereen die zich heeft aangemeld als vrijwilliger een beroep wordt gedaan. Maar, wees gerust, we hebben de namen genoteerd en vergeten niemand.

Bestuur sv Wykels Hallum

U bent hier:
Pagina delen
Website en design door AddNoise internet & design