Wykels Hallum Voetbalclub

Deel deze pagina:  

Het is jullie vast niet ontgaan dat sv Wykels Hallum een vereniging wil zijn waar alle leden zich welkom en thuis voelen. Om die reden worden alle leden gevraagd om zich op een dusdanige manier op te stellen dat ieder lid ook ervaart dat ie welkom is.

Om daar steeds aandacht voor te hebben zijn een tweetal borden geplaatst op het sportpark: een bord bij de ingang van de kantine en een bord aan de wand van de kleedboxen. Die spreken voor zich.

Daarnaast zijn er spelregels opgemaakt die inmiddels zijn besproken met de leiders en de trainers van de jeugdafdeling. Leiders zijn gevraagd om de regels te bespreken binnen het team en om de ouders in het bezit te stellen van de regels. Want ook de ouders en de verzorgers spelen in dezen een belangrijke rol. Trainers en leiders zijn ook gevraagd om toe te zien op de juiste uitvoering van die regels. Ook de bestuursleden gaan dat doen. En wat zou het mooi zijn als alle leden incl. ouders elkaar aanspreken als er overtreding van de regels wordt geconstateerd. Dan is het iets dat wordt gedragen binnen de vereniging. Dan hebben we bereikt wat we willen.

Overigens: het bestuur verwacht van alle leden dat die achter de regels staan en zich ernaar gedragen.

Je vindt de spel- en gedragsregels in de bijlagen.

Mogen we ook op jou rekenen?

Bestuur sv Wykels Hallum


Gedragsregel sv Wykels Hallum.pdf   335.59 KB
Gedragsregels sv Wykels Hallum 2017 basisschool .pdf   21.36 KB
U bent hier:
Pagina delen
Website en design door AddNoise internet & design