Wykels Hallum Voetbalclub

Deel deze pagina:  

Het bestuur van sv Wykels Hallum heeft recent het Jeugdbeleidsplan vastgesteld. Dit plan bevat de ambitie van de jeugdpoot van de vereniging, in het plan zijn de gedragsregels vastgesteld en er is een beschrijving gegeven van de taken van de betrokkenen bij de jeugdafdeling. Denk hierbij aan de rol en taken van de jeugdcommissie, jeugdtrainer, jeugdleider, jeugdspeler en niet te vergeten de ouders van de jeugdleden.

De samenvatting van het Jeugdbeleidsplan treffen jullie hierbij aan. Dat geldt ook voor het volledige plan. Kern is dat we een vereniging willen zijn waar plezier en respect voor elkaar bestaat. Daarnaast wordt van ieder lid verwacht dat hij/zij zijn best doet en zijn of haar kwaliteiten steeds maximaal inzet. De prestaties zullen dan volgen.
Het plan gaat zich de komende periode verder ontwikkelen.
 
Het plan is niet in beton gegoten, maar wel degelijk de leidraad voor de komende beleidsperiode: 2017 – 2010. Omdat de wereld om ons heen snel verandert zal ook het Jeugdbeleidsplan af en toe bijsturing vragen. Daar zal aandacht voor zijn.
Het bestuur staat graag open voor positieve kritiek. De kennis en de ervaring zit in de delen van onze vereniging. Samen zijn we sterk. Dus heb je verbeterpunten laat het één van de bestuursleden dan weten.

Jeugdbeleidsplan sv Wykels Hallum 2017.pdf   542.50 KB
Samenvatting Jeugdbeleidsplan sv Wykels Hallum.pdf   332.49 KB
U bent hier:
Pagina delen
Website en design door AddNoise internet & design