Wykels Hallum Voetbalclub

Deel deze pagina:  

Vanaf het seizoen 2017-2018 stapt het amateurvoetbal over naar het mobiele digitaal wedstrijdformulier. Het invullen van het wedstrijdformulier zal voortaan uitsluitend met de Wedstrijdzaken-app gaan. Deze kan gebruikt worden op iedere smartphone of tablet.

Het invullen van dit digitale wedstrijdformulier geldt overigens voor alle teams vanaf de senioren tot en met JO12 (eerstejaars D-pupillen). Voor de jongere teams vanaf JO11 tot en met JO7 wordt dit seizoen nog steeds gebruik gemaakt van Sportlink Club. De uitslagen van de wedstrijden kunnen door de leiders van deze teams worden vastgelegd in het programma Sportlink via de pc die in de bestuurskamer staat.

Het gebruik van de app zal de eerste weken ongetwijfeld tot vragen leiden. Iedereen moet wennen aan dit nieuwe systeem, dat beseft ook de KNVB. Als club zullen we er alles aan doen om iedereen zoveel mogelijk bij te staan bij het invullen. Na een tijdje van gewenning zal de app na verloop van tijd vast wel ingeburgerd raken. Als leiders niet hun mobiele telefoon beschikbaar hebben, kan er in de kantine gevraagd worden naar de tablet van de club die op wedstrijddagen gebruikt kan worden.

Veelgestelde vragenpagina KNVB

Voor eventuele vragen heeft de KNVB een aantal handleidingen beschikbaar gesteld (deze zijn bijgevoerd) en ook is op de website van de bond nog een uitgebreide lijst met veelgestelde vragen met daarbij de antwoorden opgenomen. Die vind je op deze pagina's van de KNVB

Zijn er desondanks toch nog zaken waar jullie tegen aan lopen? Vraag dan bij Bennie Bosma (beheerder Sportlink) of Janny Brouwer (wedstrijdsecretaris) even na wat er moet gebeuren.


handleiding-officials DWF.pdf   772.96 KB
handleiding-teamleden DWF.pdf   697.51 KB
handleiding-voorbereiding DWF.pdf   494.10 KB
handleiding-wedstrijdsecretaris DWF.pdf   506.86 KB
U bent hier:
Pagina delen
Website en design door AddNoise internet & design