Wykels Hallum Voetbalclub

Deel deze pagina:  

Informatie over de jeugd - seizoen 2017-2018

 

2017 - 2018

Aan ouders en verzorgers

We zijn blij dat uw kind bij ons voetbalt en lid is van sv Wykels Hallum. We kunnen de contributie redelijk laag houden omdat we veel vrijwilligers hebben en onze sponsors de vereniging op vele manieren ondersteunen. Belangrijk, want we willen toegankelijk zijn en blijven voor iedereen! Maar toch: Bij de jeugd hebben we uw hulp nodig om alles te kunnen realiseren.

We merken steeds vaker dat het moeilijker wordt om een beroep te doen op ouders. We worden met z’n allen steeds drukker, hebben op zaterdag andere afspraken en we hebben ook onze eigen hobby’s. Maar om uw kind te laten voetballen hebben we toch echt uw hulp nodig. Dat kan in vele vormen, zoals jeugdcommissie, leider en/of trainer, vlagger, chauffeur bij uitwedstrijden en bij de jongste spelertjes nog vaak het “veteren” en hulp bij verkleden/douchen.

En misschien wel het belangrijkste: uw kind vindt het geweldig als u komt supporteren en hem/haar aanmoedigt. Want elke zaterdag doet hij/zij enorm zijn best om er een leuke pot van te maken en misschien wel te winnen.

Mocht u onze club ook willen helpen als vrijwilliger neem dan contact op met Douwe Zijlstra, tel. 0518-431378 

Correspondentieadres jeugdcommissie (Thea de Vries): jeugd@wykelshallum.nl


Indeling jeugdteams

De indeling van alle jeugdteams van Wykels Hallum is vanaf 3 juli te vinden op onze site onder het kopje Jeugdteams. Alle jeugdleden zijn in juni ingedeeld in hun team. Nieuwe leden kunnen altijd nog worden toegevoegd. We proberen deze overzichten zo actueel mogelijk te houden. Ook de namen van leiders, trainers en de trainingstijden worden bij de teams vermeld. Daarnaast maakt onze fotograaf Cor Fennema van alle teams aan het begin van het seizoen een teamfoto.

Wedstrijddata jeugd 2017 - 2018

Voor de meesten is het geen nieuws dat de beker- en competitiedata terug te vinden zijn op de site van de KNVB, www.voetbal.nl. Daar zijn altijd de meest actuele data maar ook uitslagen en standen terug te vinden.

We proberen op deze site ook de meest actuele gegevens van beker- en competitiewedstrijden te vermelden. Voor de jeugd beginnen de bekerwedstrijden op zaterdag 2 september. De eerste competitiewedstrijd staat gepland voor zaterdag 23 september.

De jeugdcommissie: André Polet. Michael Huizenga, Douwe Zijlstra, Rienk Prins en Thea de Vries

U bent hier:
Pagina delen
Website en design door AddNoise internet & design