Wykels Hallum Voetbalclub

Deel deze pagina:  

Op zaterdag 14 April moesten wij tegen Blauw Wit. Vorige keer hadden we met 4-3 verloren. Toen zeiden we te snel dat we gewonnen hadden, want we stonden eerst met 3-0 voor. Maar dat zeiden we vandaag niet, we hadden niet verloren. We hadden met iets van 7-0 gewonnen!

De eerste goal was van Sido hij scoorde in ongeveer de 10 15de minuut. De keeper die was best wel sterk dus het was wel heel moeilijk om te scoren, maar we hadden het toch gedaan. Daarna had ik een paar beste kansen, maar jammer genoeg gingen die er niet in. Onze keeper ‘Iris’ had het niet druk, maar soms was het wel spannend. Tymen had ook een mooie kans maar die ging er niet in. Toen was het pauze even wat bespreken wat er goed ging en wat een beetje beter kon. Nu konden we
weer verder gaan.

Sido die wou een voorzet geven op Rick, maar dat eindigde in een goal. Toen kreeg ik de bal, en toen ik bij de goal was werd ik vooruit geduwd en toen viel ik hard op de grond.
Dat was niet zo leuk. Even wat water erop en klaar. Toen kwam Tymen met zijn acties, dat maakte een goal die Sido maakte. (Sido maakte de meeste goals) Tymen en ik pasten veel, en dat maakte ook een goal die Tymen maakte. Tymen maakte ook wel wat goals volgens mij 2. De laatste goal maakte Tymen. dat was in de laatste minuut.
7-0 voor ons!

Dit verslag was gemaakt door Ate Bote Hellema

U bent hier:
Pagina delen

Jeugdteams

Website en design door AddNoise internet & design